Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig och superenkel fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Min bästa vän råkar även vara kock... och här är ett recept på hennes goda enkla fiskgryta med fräsch somrig touch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram en gryta.
  2. Fräs champinjoner och fisk snabbt i lite matfett. Klipp över dillen. Salta och peppra en aning samt använd lite paprikapulver. Häll tomaterna över det puttrande, blanda och tillsätt sedan crème fraichen. Låt puttra tillsammans 8-10 minuter.
  3. Servera med ris samt en sallad med tomat, paprika och champinjoner som bas...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.