Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig sås till grillad lax

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Superenkel och god sås till sommarens grillade lax.

Ingredienser

Instruktioner

Koka ihop vin och fiskbuljongtärning tills 1 dl vätska återstår. Rör i 3 dl crème fraiche och krydda med cayennepeppar och värm. Klipp i mycket gräslök. Smaka av och bedöm om det behövs lite extra salt. Servera med grillad lax, färskpotatis och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 28 juli 2011

    Underbart gott till grillad lax och jasminris:-) Viktigt att låta vinet koka ner ordentligt så det inte blir för frän smak

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.