Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig sillsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En matig sallad med bl.a. rädisor, färskpotatisar, äpple, gurka och salladshuvud.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klyfta de hårdkokta äggen, rädisorna, rödlöken, de kokta kalla potatisarna och äpplet. Blanda med matjessill och den halva skalade tärnade gurkan, den hackade dillen och gräslöken. Blanda ner ett salladshuvud, rivet i småbitar.
  2. Blanda till en dressing av olja, vitvinsvinäger, salt och peppar och häll över.
  3. Servera med hårt eller mjukt grovt bröd och kall öl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.