Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig svampsås till pasta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel men väldigt god sås som uppskattas av alla

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att skära lök och vitlök i små bitar. Häll i en liten mängd olja i en stekpanna och låt löken fräsa i denna. När löken fått lite färg häller du i de skivade champinjonerna och låter dessa koka med tills det mesta vattnet gått ur dom. Då häller du i creme fraiche och smular svampbuljongen över det hela. Låt det koka ihop en stund. Smaksätt med salt & peppar. Servera till nykokt pasta och gärna med en italiensk grönsallad och ett glas rött vin.... MUMS!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • arsletirott 8 mars 2009

    Testade detta recept för en tid sedan. RUGGIGT gott måste jag säga. bjöd morsan på de och hon tyckte det samma. Super enkelt att göra, går fort och ja... perfektion =)

  • quinna84 9 juni 2011

    Jag kan också rekommendera det här receptet. Det gick enkelt och ganska fort att göra och blev riktigt gott. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.