Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig tacopaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna paj har alltid blivit väldigt uppskattad och den är väldigt lätt att slänga ihop!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och häll i mjölken, töm i mjölet tillsammans med bakpulvret och blanda samman. Tryck ut degen i pajformen.
  2. Bryn färsen tillsammans med tacokryddan, lägg sedan över den i pajformen. Strö osten över köttfärsen. Blanda creme fraiche med lättmajonnäsen och lite citronpeppar. Bred det över osten.
  3. Skär sedan löken i små bitar och strö den över, skiva tomaterna och lägg över. Sedan in i mitten av ugnen, ca 15-20 minuter i 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marinaolsson 21 november 2008

    Hela familjen tyckte den var jättegod. Kommer att göras fler gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.