Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarriga chokladmuffins med kaffeglasyr

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

När man bakar muffins är det viktigt att alla ingredienserna har rumstemperatur!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen. Sält den och tillsätt rapsoljan. Blanda alla torra ingredienser i en bunke och tillsätt det till chokladblandningen. Tillsätt äggen ett i taget plus äggulan.
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Fyll medelstora muffinsformar till 3/4. Baka i 15-20 minuter. Känn med provsticka och avgör själv hur kladdiga muffins du villa ha.
  4. Medan muffinsen är i ugnen förbereder du glasyren: Koka upp vattnet. Vispa i kaffepulvret och florsockret. Doppa de avsvalnade muffinsen i glasyren. Lägg på en valnöt och kaffebönor som garnering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.