Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarriga mandelkakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Lätta att göra och väldigt smarriga till kaffet! Bra att ha i frysen då det kommer oväntat besök.

Ingredienser

Instruktioner

Riv mandelmassan grovt, blanda i äggen, det smälta smöret och mjölet.Blanda väl. Lägg i smeten i småbrödsformar. Grädda i ugnen ca 10 min i 200 grader. Tag ut plåten, lägg en liten bit choklad på varje kaka, smeta ut den med en liten sked när den smält. Låt dom svalna. Går jättebra att frysa och ta fram när fikatåren närmar sig.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lindakh 2 november 2009

    Kjempe enkle kaker og bake. La på en nobless og det ble veldig godt. Kommer til og lage de flere ganger. En 4`a i betyg

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.