Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarry glasskaka

(1 kommentar)  
  • Tid: 3 timmar 30 minuter
Skriv ut

En mycket god glasskaka

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ost, socker och vaniljsocker i en skål, vänd ner äggulorna en och en. Vispa grädden och blanda ner i smeten. Krossa havrekakorna och täck med 2/3 av krosset en form med löstagbar kant. Dela smarrybollarna och ställ dem över krosset, häll smeten över. Strö resten av krosset över och ställ in i frysen ca. 3 timmar. Dekorera med tex. kiwi och passionsfrukt

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maria2095 21 februari 2011

    Supergod! Du hittar fler goda recept med cocosbollar på www.smarry.nu, där finns även mjölkfria recept!! Hjärtliga hälsningar Smarry

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.