Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smör - Café de Paris

 
Smör - Café de Paris Smör - Café de Paris
Skriv ut

Det är många ingredienser i det här smöret, men alla ger sitt bidrag till smaken. Smöret är rena lyftet för en grillad karrékotlett, men också gott till nötkött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser utom smöret i en mixer och kör tills det blir finfördelat. Blanda ner mjukt smör och rör ordentligt. Blanda i äggulan.
  2. Smaka av om mer kryddor behövs. Forma till en rulle och ställ kallt tills den går att skiva.
  3. Smöret håller sig fräscht ungefär 6 veckor i frysen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.