Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörblad

(4 kommentarer)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Småkaka som gör skäl för att kallas mör, smälter bokstavligen i munnen!!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka sönder smöret i mjölet. Tillsätt grädden och arbeta samman degen. Forma den till en rulle och skär i skivor. Klappa ut dessa i strösocker till tunna blad. Lägg på bakplåtspapper och grädda så att de blir vackert guldbruma 225-250 grader.

Kommentarer (4)

  • evalena4 6 september 2010

    Supergoda!

  • Bappi 9 februari 2016

    Ofta tittar jag in till recept som nästan inte har någon kommentar. Det är där de största fynden är gömda *ler* Suveränt goda kakor och full pott med stjärnor. Titta gärna in på mina recept och den goda Ingeborskakan med mera/ kram

  • Bappi 9 februari 2016

    Ps Skriver jag lite ord till så kanske detta recept kommer att synas bättre för det är det värt att få göra

  • Bappi 9 februari 2016

    Ds Riktigt smör ska det vara

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.