Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsbakelse med färska bär

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 12 minuter
Skriv ut

Jordgubbskesellan kan bytas ut mot kesella vanilj.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Halvera smördegsplattorna, lägg dem på bakpappersklädd plåt. Pensla med uppvispat ägg. Grädda mitt i ugnen ca 12 minuter. Lyft eller skär av överdelen när smördegen kallnat. Fyll med kesella och bär. Pudra över florsocker och rivet limeskal strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.