Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsflarn från Amelia

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Dessa var goda. Vi hade de till grillbuffén.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka salladslöken och skiva tomaterna. Dela smördegen i 6 lika stora bitar. Vik in/upp kanterna så det blir som en liten ram. Pensla smördegen med uppvispat ägg. Strö över riven ost, salladslök och tomater. Ringla över olivolja. Grädda flarnen i 180 grader i ca 12-15 min. Passa noga så de inte bränns för det kan gå fort på slutet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.