Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegshus med glass och hallon

 
  • Serverar: 1-4 portioner
Skriv ut

Gott efter en söndagsmiddag.

Ingredienser

Instruktioner

Tina smördegsplattorna. Pensla tunt med vatten på 2 av plattorna. Strö över kanelen och lägg de andra plattorna över. Kavla ut plattorna till ursprunglig tjocklek och skär ut 3 bakelser ur varje. Pensla med äggula och strö på socker. Baka i 225°, 10-15 min. Låt kallna. Dela bakelsen i två bottnar. Fördela glassen mellan bottnarna och servera med hallonen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.