Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsinbakad chèvre

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb god och festlig förrätt

Ingredienser

Instruktioner

Rulla ut smördegen på bakplåt med bakplåtspapper. Skär chèvren i tunna skivor och fördela ut på degen. Lägg på rödlök, sparris, torkade tomater och vitlökshack. Strö över timjan. Vik upp smördegen runt om. Pensla med uppvispad ägg. Gratinera i ugn 200 grader. Ta ut efter ca 15 minuter när smördegen fått gyllenbrun färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.