- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Det här är en riktigt läcker bjudrätt!
Instruktioner
- Dela smördegen i fyra rektanglar. Kavla ut dem något.
- Lägg kasslerskivor lite omlott i fyra högar.
- Fräs champinjoner, lök och vitlök i smör i en stekpanna, så att allt blir mjukt och vätskan från svampen kokar in.
- Låt det svalna något och blanda med perilja, salt och peppar.
- Fördela svampblandningen ovanpå kasslern.
- Lägg över smördegen och vik in sidorna på smördegen runt om kasslern till paket.
- Lägg paketen i en smord ugnssäker form. Skär en stjärna i mitten på paketen med en vass kniv.
- Pensla med uppvispat ägg och grädda i mitten av ugnen, 225 grader ca 20 minuter.
- Blanda grädde, sherry, buljong och ljus redning i en kastrull.
- Koka upp under omrörning, ca 3 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Servera kasslerpaketen med kokt ris, sallad och sherrysås.
Publicerat den
25 april 2010
Liknande recept
Skriv kommentar