Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsinbakad kycklingfile med gorgonzola

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En verklig härlig festmeny

Ingredienser

Instruktioner

1. Skär kycklingfileérna i strimlor. 2. Stek dom snabbt på hög värme i stekpanna, olja & lite smör. Salt & peppra! 3. Lägg upp kycklingbitarna på en “botten” av smördeg & smula över rikligt med gorgonzolaost. 4. Lägg ett lock över & nyp ihop runt kanterna. 5. Pensla med uppvispad äggula & grädda ca 20-25 min, 175 grader Servera med en krämig potatisgratäng & en god sallad! Smula gärna ner lite extra gorgonzola i salladen! Ljuvligt gott!!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • grippa 5 mars 2009

    super gott rekomenderas

  • Amandia 2 december 2009

    Riktigt gott. Gott enkelt =) Dottern på fem år hade lite svårt med ostsmaken men annars gick det ner. Vi vuxna älskade det =)

  • GoldenHeart 3 oktober 2010

    Mycket gott!! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.