Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsinbakad kycklingfilé med gorgonzola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har ej provat den än

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingfileérna i strimlor. Stek dom snabbt på hög värme i stekpanna, olja och lite smör, salt och peppra! Lägg upp kycklingbitarna på en botten av smördeg och smula över rikligt med gorgonzolaost. Lägg ett lock över och nyp ihop runt kanterna. Pensla med uppvispad äggula, grädda ca 20-25 min, 175 grader. Servera med en krämig potatisgratäng och en god sallad! Smula gärna ner lite extra gorgonzola i salladen! Ljuvligt gott!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.