Den godaste oxfilérätten jag ätit på länge, med Västerbottensost så klart. Fungerar på nyår, midsommar och vid alla högtider. hHasselbackspotatis, rödvinssås, sparris och ungsvarma cocktailtomater.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Oj vad gott! Det här blir nyårsmiddag hos oss. Väldigt enkelt, men så lyxigt. Jag bjöd den med ugnsrostade rotsaker och rödvinssås. Mums! Tusen tack och en riktigt GOD JUL!
Tack snälla för detta receptet! Blev en riktig höjdare vid vårt nyårsfirande! Goda smaker och härligt mört kött. Alla var nöjda trots att det var första gången vi lagade det! Kram från Nelsons
Väldigt gott! Vi skar upp oxfilen i skivor efter stekning i stekpannan, det blir enklare att skära upp den färdiga rullen utan att smördegen går sönder. Det krävs kanske mindre vitlök då, det blev lite väl mycket vitlökssmak.
Roligt att ni gillade detta recept lika mycket som jag gör. Vitlöken kan man naturligtvis minska på, styrkan kan vara olika broende på vitlök. Heanea