Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsinbakad spätta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkelt och gott. Kan inte bli bättre.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kavla ut smördegen. Lägg en spättafilé på varje smördegsplatta.
  2. Blanda philadelphiaost och krasse och bred på spättan. Strö lite salt och cayennepeppar över. Lägg på avrunna räkor.
  3. Lägg ihop knytena och kläm kanterna snyggt och se till så att paketen håller ihop.
  4. Pensla med ägg.
  5. In i ugnen i 200 grader i 20 min.
  6. Servera med bulgur eller ris, och vitvinssås- se recept under mina recept.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.