Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsknyte

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God plockmat passar bra till barnen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina plattorna och kavla ut dessa lite. Fördela ut skinka och ost på plattorna. Vispa ägget och pensla kanterna på smördegen. Rulla i hop till en tät rulle, se till att rullen är tät så inte fyllningen rinner ut. Tryck i hop ändarna med en gaffel. Pensla paketen med ägg. Grädda i ugn 200 grader ca 15min.
  2. Gott att äta som plockmat eller serveras med en sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lenajal 11 maj 2010

    god, lätta att göra barnen ville äta fler

  • ellenpellen49 9 februari 2011

    Detta älskade sambon som är kinkig! Jag tyckte om det men inte barnen (för att det var nytt och för att de nog var mätta sedan mellis på dagis). Lättlagat. Kommer göras igen med denna och andra fyllningar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.