Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegslängd med sardinfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med ett paket smördeg i frysen står du aldrig tomhänt om någon blir småsugen på kvällskvisten eller nattkröken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina och kavla ut smördegsplattan till en längd, ca 10x25 cm. Lägg den på bakpapper på en plåt. Bred ett tunt lager tomatpuré över smördegslängden.
  2. Hacka löken fint, skär oliverna i skivor och paprikorna i ringar. Lägg sardiner, hackad lök, oliver och paprika på smördegslängden.
  3. Vik upp ca 2 cm av degen runt fyllningen. Vispa upp ett ägg och pensla degkanten.
  4. Strö över ost och grädda längden i 225 grader ca 15 minuter eller tills osten smält och fått lite färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.