Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegspiroger

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lätta att göra och jättegoda att äta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek nötfärsen, löken och blanda ner med tomaterna och alla kryddor och låt puttra ca 10 minuter utan lock så att vätskan kokar bort.
  2. Värm ugnen till 225 grader och fyll smördegsplattorna med nötfärsröran (den skall vara kall) och platta till sidorna och pensla på ägg och in i ugnen på bakplåts papper i ca 10 minuter eller tills pirogerna fått fin färg.
  3. Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • monicadanell 28 juli 2008

    Kanon goda kommer att göra många gånger

  • bikbok 5 mars 2011

    Så goda 5* :) /bikbok

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.