Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegspiroger

 
Skriv ut

För dig som gillar ägg och sill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina smördegsplattorna. Kavla ut dem något på längden och bredden. Dela plattorna i mitten.
  2. Hacka äggen och ansjovisen i bitar och blanda med gräslöken och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Fördela fyllningen på hälften av degbitarna och klicka på lite crème fraiche. Pensla kanterna med uppvispat ägg och vik ihop. Tryck till kanterna med en gaffel. Pensla pirogerna med ägg och grädda i 225 grader i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.