Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsrullar

(1 kommentar)  
Skriv ut

Gott till buffébordet eller som tilltugg till drinken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kavla ut smördegsplattorna. Bred tapenade på den ena. Smula över feta ost och lite riven hårdost. Rulla ihop och dela i ca 1 ½ -2 cm tjocka skivor.
  2. På den andra lägger du på soltorkade tomater som hackats i bitar. Smula på fetaost och strö lite riven hårdost över. Rulla ihop och dela i bitar.
  3. Pensla bitarna med uppvispat ägg och grädda i ugnen, 225º i ca 15 minuter, eller tills de fått en gyllenbrun färg.
  4. Dessa rullar kan du göra efter egen smak och ha på de ingredienser du tycker om. Pesto och fetaost är ett annat alternativ. Ha på ganska rikligt med fyllning så blir de goda.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MariaBergman 21 februari 2009

    Så enkelt och så himla gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.