Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsrullar med korv och surkål

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Små munsbitar med smak av kummin, senap och surkål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda samman surkål, kvarg och senap. Fördela röra i mitten på arken. Lägg på en korv per ark och rulla ihop till en rulle från långsidan. Pensla kanterna med lite uppvispat ägg så att de fäster.
  3. Skär rullen i 1-2 cm långa bitar och lägg på plåtar med bakplåtspapper, vik in kanterna under. Pensla med ägg och strö över kummin. Grädda i ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.