- Serverar: 6 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
I de goda smördegsrullarna göms kryddig färs med lök och böngroddar.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 220 grader.
- Skala och hacka löken fint.
- Bryn färsen brun och smulig tillsammans med löken i smöret. Strö över curryn och rör om, fräs ett ögonblick.
- Häll på crème fraichen och koka ihop ettpar minuter. Smaka av med salt och peppar och rör i böngroddarna. Låt svalna.
- Rulla ut smördegen och dela den i sex bitar. Lägg köttröra på varje degbit och pensla kanterna med ägg. Blir det köttröra över går det utmärkt att servera vid sidan om. Vik in sidorna och rulla ihop.
- Lägg rullarna med skarven nedåt på en bakplåsklädd plåt. Pensla rullarna med ägg och grädda i 20 minuter.
- Servera med en kinesisk soya och ev. mer curry.
Publicerat den
20 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar