Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsrutor med kantarellstuvning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En frasig och god förrätt gjord på färska gula kantareller. Jag brukar använda Eldorados frysta smördegsplattor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta upp och tina smördegsplattorna. Hacka ner svampen i lite mindre bitar och stek i smöret. Pressa vitlöksklyftan och hacka löken och fräs med. Häll på grädden, balsamivinägern och persiljan och koka ihop. Smaka av med salt och peppar.
  2. Fördela röran på smördegsplattorna och pensla den tomma ytan med ett uppvispat ägg.
  3. Grädda i 220°C tills smördegen fått fin färg.
  4. Fler av mina recept hittar ni på min blogg: http://cayennesrecept.blogspot.com/

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.