Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörformar

(2 kommentarer)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett recept från min gammalmormor. Underbara och enkla kakor som gjort i släkten i årtionden. Grymt goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop alla ingredienserna till en deg. Tryck sedan ut en lagom stor boll i en hård och gammaldags metalform.
  2. Grädda mitt i ugnen på 200 grader i ca 7 minuter. Slå ut kakorna ur formarna när de kallnat. =)
  3. ca 30 st

Kommentarer (2)

  • Bullulla 22 december 2011

    De här bakade alltid min mamma förr, och så fyllde vi dem med vispgrädde och sylt och hade till efterrätt på juldagen. Mums!

  • kranglin 7 augusti 2012

    Mången tack! De var enkla att göra, inte så mycket kolijox. Mycket uppskattade, en av fostersonens kompisar sa * nästa gång du bakar så posta dom till mej* :) Mången tack för ett bra å enkelt recept !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.