Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörgåstårta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Var så himla sugen på smörgåstårta, så jag handlade hem allt som var gott och kladdade ihop, detta blev inte så illa!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dag 1: Vispa grädden hårt (inte så den blir smör). Blanda i majonnäsen. Skär kanterna av formfranskorna och lägg 6 av dessa i en bra form.
  2. Blanda i en skål ca en fjärdedel av majonnäsblandningen tillsammans med leverpastejen och bred sedan ut detta på formfranskorna.
  3. Lägg på 6 formfranskor och påbörja nästa lager. Dela hälften av räkorna i mindre bitar och lägg dessa i en skål tillsammans med hackad rödlök, dill, ananas och hälften av den resterande majonnäsblandningen.
  4. Bred ut räkröran på andra lagret. Lägg på de resterande 6 formfranskorna och bred på den sista majonnäsblandningen på ovansidan och på alla sidor.
  5. Dag 2: Garnera tårtan med sallad, ägg, räkor, kalkon, ost och tomat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.