Instruktioner
Skär kanterna av brödskivorna.
Fyllning I mixas alla ingredienserna samman och lägges på de nedersta fyra brödskivorna. Lägg därefter på nya brödskivor, omlott, så att tårtan inte delar sig.
Fyllning II mixas skinka eller kassler och blandas med avrunnen krossad ananas. Använd hälften av spadet från ananaskrosset när du blandar samman ingredienserna. Smaka dig fram om det behövs mer ananas. Tillsätt senap, bostongurka och majonnäs. Lägg fyllningen på brödskivorna.
Fyllning III mixas noga samman till en slät creme. Smaka av. Ibland kan grönmögelosten tyckas dominera för mycket. Blanda i så fall i lite mera creme fraiche.
Lägg på de sista brödskivorna. Nu har du alltså fyra lager med bröd och tre lager med fyllningar.
Svep in tårtan i folie eller gladpack till nästa dag så den hinner safta till sig.
Vispa grädden tjock och bred runt hela tårtan. Garnera med skivad grön gurka på kanterna, de fastnar så bra i grädden. Garnera med lite skuren sallad uppe på, de olika sorterna köttpålägg. Tomater, vindruvor, ostskivor, cornicorn, syltlök. Egentligen vad man ta vad man har hemma, om man tycker det passar till. Skivad apelsin går utmärkt.Det skall vara mycket dekoration då ser tårtan tilltalande ut.