Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörgåstårta

 
  • Serverar: 12-15 portioner
Skriv ut

Denna smörgåstårta har samma fyllning i båda lagren. Huvudingredienser är lax och räkor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till fyllningen. Bred på bottnarna i två lager. Låt gärna fyllningen dra in över natten. Blanda créme fraiche och majonäs och bred ovanpå och på sidorna av tårtan.
  2. Garnera med lax, räkor och ägg med rom. Lägg citronskivor dekorativt på räkorna. Sätt gurkskivor runt kanterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.