- Serverar: 12 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Upskattas av många. Jättegod.
Instruktioner
- Hacka äggen, tärna äpplet blanda med finhackad lök, curry och gräddfil.
- Låt tonfisken rinna av.Blanda med majs, skalade och hackade tomater och kryddkrasse.
- Kantskär bröden och lägg två efter varann till en längd,det ska vara sex stycken på botten.Lägg på halva äggfyllningen täck med nya bröd.Bred på tonfiskfyllningen.Täck med bröd.Lägg på äggfyllningen täck med dom sista bröden.
- Blanda crème fraiche och majonnäs.Bred på och runt längden.Garnera med skivade ägg ,tomater i klyftor ,kapris och finhackad gräslök.Lägg i kylskåp och låt den vila 1 timme.Blir godare då.
Publicerat den
20 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar