Smörgåstårta är så gott och den här är inget undantag!
Instruktioner
- Rör ihop majonnäs och crème fraiche till fyllning 1.
Rör ner lax och räkor och hackad dill.
- Rör ihop majonnäs och crème fraiche till fyllning 2.
Låt tonfisken rinna av och mosa den lite. Rör ner den och chilisås, senap och hackad dill. Smaka av.
- Lägg ut tre brödskivor som botten. Fördela hälften av fyllning 1 över dem.
- Täck med tre nya brödskivor på andra ledden och tryck till – lite som att bygga lego!
- Bred fyllning 2 över brödskivorna och strö över hackade ägg.
- Lägg på tre nya brödskivor på samma ledd som de första.
- Bred resten av fyllning 1 över och täck med de sista brödskivorna på andra ledden. Tryck till.
- Svep in tårtan i plastfolie och ställ den kallt några timmar, gärna över natten.
- Rör ihop majonnäs och crème fraiche till garneringen och bred över och runtom hela tårtan.
- Gör små laxrosor och garnera tårtan som på bilden eller efter din egen fantasi.
Publicerat den
12 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Låter väldigt god :) Ha en bra dag //Puffen