Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörgåstårta från havet

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Vår stora favorit! Supergod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg sex brödskivor så de bildar en rektangel 2x3 på uppläggningsfatet.
  2. Lager 1: Bred ut ädelosten
  3. Lager 2: Blanda ihop tonfisk, chilisås och 1 msk créme fraiche till en röra och bred ut.
  4. Lager 3: Skär crabsticksen och gurka i små små bitar och blanda i resten av crème fraichen och bred ut.
  5. Garnering: Täck hela tårtan med majonnäs. Täck tårtan med ett tunt dilltäcke. Tunna gurkskivor på sidorna. Uppe på tårtan hittar du på olika möster med hjälp av oliver, räkor, rom, crabsticks och citronskivor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • _devilyn_ 8 oktober 2008

    Festligt garnerad!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.