Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörgåstårta med rökt nötkött och pepparrot

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Svenskt så det förslår. En riktigt klassisk och god kombination med det salta rökta nötköttet och pigga peppriga pepparroten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut två brödskivor till en avlång tårta eller forma till en rund. skala, kärna ur och finhacka gurkan. Strimla nötköttet och blanda med smör och pepparrot till en smidig massa. Rör ner créme fraiche, gurka och krydda med svartpeppar. Varva bröd och fyllning. Avsluta med ett lager bröd.
  2. Vispa grädden tjock och pösig. Blanda med riven pepparrot och smaksätt med citronsaft, salt och peppar. Täck tårtan med pepparrotsvisp och garnera med mangold, skivor av nötkött, druvor, rädisor och ärtskott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.