Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörgåstårta med skaldjur

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Enkel att göra och lagom stor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ihop 2 halva Polarkakor till en botten. Blanda 2 dl crème fraiche, 2 dl majonnäs, de hårdkokta hackade äggen och crabfish. Bred röran över kakorna.
  2. Lägg på ytterligare 2 halvor. Blanda 1 1/2 dl crème fraiche, 1 dl majonnäs, röd stenbitsrom och hackad gräslök. Bred på detta.
  3. Lägg de sista 2 halvorna överst. Täck tårtan med 1 1/2 dl crème fraiche blandat med 1 dl majonnäs. Garnera med de skalade räkorna, svart stenbitsrom och hackad färsk gurka ovanpå tårtan samt hackad dill och persilja runt kanterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.