Med denna smörgåståra frossar vi i räkor och lax.
Instruktioner
- Rör samman majonnäs med crème fraiche till fyllning 1 och 3. Smaksätt det med Kalles kaviar.
Skala och hacka äggen. Tärna laxen. Klipp dillen.
- Lägg ut 1 rund brödskiva och bred cirka hälften av majonnäsröran över den. Fördela hälften ägg, lax och dill ovanpå. Täck med 1 ny brödskiva.
- Bred kräftosten över hela brödskivan. Låt kräftstjärtarna rinna av och dela dem i mindre bitar.
Fördela dem och hackad dill över osten. Täck med 1 ny brödskiva.
- Bred resten av majonnäsröran till fyllning 1 och 3 över hela brödskivan och fördela ägg, lax och dill över. Täck med den sista brödskivan.
- Rör samman majonnäs med crème fraiche till garneringen och bred det över och runtom hela tårtan.
- Tryck fast rucolablad runtom hela tårtans kant.
Skala räkorna. Gör små rosor av laxen. Skala och skiva äggen. Skiva lime.
- Garnerna med räkor, lax, ägg, kaviarmix, lime och dill som på bilden, eller efter egen smak.
Publicerat den
4 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
smörgåstårta