Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kan bara säga mums......4 st som inte tycker om tonfisk gillade denna (talade om va det va i efteråt).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka den gula löken fint, blanda i tonfisk, grädde och orginal majonnäsen till en smet.
  2. Häll på blandningen mellan bröden och låt stå ett dygn i kylskåpet ( den blir krämig & god )
  3. Dagen efter så dekorera med isbergssallad, gurka och tomater.
  4. Smaklig måltid snabbt, gott, enkelt

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • AggeWi 19 januari 2011

    Smörgåstårtan är enkel att göra och jättegod. Jag brukar täcka med ett ytterst tunnt lager av t ex räkost för att få ägg och annat att fastna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.