Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

smörgåstårta med tonfisk och äggröra

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 15-20 portioner
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

går rätt snabbt att göra

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ingredienser till båda rörorna. bred tonfiskröran på lager ett och äggröran på lager två lägg ihop. lägg en fuktig handduk över under natten så den inte blir torr. garnera innan servering. för att få skinkan att fästa runt tårtan brukar jag smeta ut lite dill majonnäs.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • am62j 22 januari 2008

    Jag gjorde den här fast med botten av hönökaka, 2 pkt. Succé!

  • susan_87 22 juni 2010

    Hur mycket majonäs använde du? det står bara en burk???

  • nillas1 8 juli 2011

    Verkar onödigt med allt fett det finns i all denna majonäs. Vad tror du om att byta ut denna feta produkt mot 2 dl gräddfil med 1 msk majonäs eller så. Vet heller inte hur mkt majonäs du använt dej av till att göra denna smörgåstårta. Förövrigt ser det jättegott ut! Perfekt som sommarmat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.