Min absoluta favoritsmörgåstårta eftersom jag inte är så förtjust i majonnäs. Vill du går det utmärkt att göra den fyrkantig. Då lägger du bröden tre och tre, med det mittersta brödlagret tvärs mot de andra två lagren! Obs Laga smörgåstårtan dagen innan, då blir den godast.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Den verkar jättegod, massor av ingedienser som jag gillar o den är även utan ägg. Passar bra eftersom jag är äggallergiker. TACK!!!!!!!!
Det ser sa otrolig god ut. Bra upplaggningstips vilket innehall tartan an har!
Denna var mycket god! Allt i fyllningen passade så bra ihop och inte alls så "sliskigt" eftersom det är kesella och creme fraiche.
Så var studenten över! Alla berömde denna smörgåstårta och den tog snabbt slut! hls Ingrid