Instruktioner
Smält smöret och tillsätt grädde och mjölk, låt bli 37 grader.
Smula jästen i en bunke och lös i lite av degspadet.
Tillsätt resten av vätskan, salt, socker, kardemumma och det mesta av mjölet.
Knåda med degkrokar i minst 15 minuter, låt sen jäsa övertäckt i 45 minuter.
Skär rabarbern i 2-3 centimeters bitar, pudra över kanelen och blanda runt.
Knåda degen på mjölat bakbord och forma till en tjock rulle som delas i ca 25 delar.
Rulla varje del till en rund bulle och tryck ut till en rundel med händerna.
Lägg 2-3 bitar rabarber i varje och vik ihop.
Rulla bitarna i händerna så de blir runda och lägg i bullformar på en plåt.
Låt jäsa övertäckta i ca 45 minuter.
Sätt ugnen på 225 grader, och vispa ihop ägget i en skål.
Pensla bullarna med ägg och strö över pärlsocker.
Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter.