Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörrebröd på älgstek

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vem gillar inte smörrebröd? Passar perfekt med en San Miguel (nr 1585)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rödlökspickles: 1. Skär rödlöken i tunna skivor och koka dem i vin i en kastrull tills all vätska har kokat in. 2. Finriv ingefäran och rör ner den tillsammans med honung. Låt svalna.
  2. Senapschampinjoner: 1. Skiva champinjonerna tunt och skär gräslöken. 2. Vispa ihop äggula senap och citronsaft i en skål. Tillsätt olja droppvis. 3. Vänd ner champinjonerna och gräslök. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Rågbröd: 1. Smör brödskivorna. Fördela sallad senapschampinjoner och älgkött ovanpå. Garnera med rödlökspickles.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.