Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörstekt hokifilé.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En utsökt god och lättlagad fiskrätt. serveras med ris, cous- cous, bulgur, qinoa eller pressad potatis och en grönsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg hokilfiléerna på ett fat. Blanda i en skål skorpmjöl, citronpeppar, curry och pressa slutligen i de två vitlöksklyftorna. Tag fram en stekpanna och häll i oljan och lägg i smöret.
  2. Låt det bli varmt, men ej brunt och lägg i fiskfiléerna. Bred skorpmjölsblandningen över fiskarna och stek dem i 5 feminuter på varje sida. Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gurgelfranz 20 mars 2010

    Mycket god fisk men väldigt bökigt att hälla på paneringen när man steker, jag föredrar att panera dem med ägg innan istället.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.