Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smoothie med antioxidanter och bakteriekultur

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Denna smoothie dricker jag varje morgon ihop med ett kokt ägg, perfekt bra start på dagen! Jag är laktosintolerant och har dessutom en orolig mage. Detta recept gör att jag idag knappt märker av det!

Ingredienser

Instruktioner

Jag kör med frysta bär och dessa tar jag ut en stund innan så att de är halvtinade när jag sedan kör ner alla ingredienserna i en mixer. Kör runt ca 1 minut. Klart!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MalinAnderberg 18 januari 2010

    Jag har börjat ha i 0,5 dl fiberhavregryn i smoothien oxå, detta för att den mättar mer och dessutom får jag i mig lite fiber oxå :o)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.