Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulans kalla chilisås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Passar jättebra till grillat eller som dipp till grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll upp crème fraichen i en skål. Finhacka löken Superfinhacka chilifrukten. Lägg sedan detta i fraichen och rör lite. Häll sen i chilisåsen och sambal oeleken. Smaka av med örtsalt, paprikapulver, kajennpeppar och chilipulver.
  2. Låt stå kallt i en timme om tid finns, smakar bättre då. Men smakar bäst om den äts samma dag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.