Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulans senapskött/salami

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En väldigt god och enkel rätt som sköter sig själv i ugnen. Passar väldigt bra med mitt recept på annorlunda ris, som också är med på bilden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Strimla köttet och hacka löken. Skiva och dela salamin på mitten till halvmånar. Lägg det i en stekpanna med olja i. Fräs tills det fått fin färg, lägg det i en ugnsform. Köttet ska inte färdigstekas.
  3. Häll champinjonerna, salamin och minimaten i stekpannan. Rör runt och salta och peppra och till sist så avsmakar du med senap. Brukar nog ta ca 3 msk själv, men det är ju en smaksak. Beror ju på hur framträdande senapssmak man vill ha. Jag vill att det ska smaka men inte ta överhanden.
  4. Häll detta över köttet och löken och rör runt lite. In i ugnen ca 40 minuter. Rör om ibland och du kanske får lägga på folie på slutet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.