- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En väldigt god och enkel rätt som sköter sig själv i ugnen. Passar väldigt bra med mitt recept på annorlunda ris, som också är med på bilden.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Strimla köttet och hacka löken. Skiva och dela salamin på mitten till halvmånar. Lägg det i en stekpanna med olja i. Fräs tills det fått fin färg, lägg det i en ugnsform. Köttet ska inte färdigstekas.
- Häll champinjonerna, salamin och minimaten i stekpannan. Rör runt och salta och peppra och till sist så avsmakar du med senap. Brukar nog ta ca 3 msk själv, men det är ju en smaksak. Beror ju på hur framträdande senapssmak man vill ha. Jag vill att det ska smaka men inte ta överhanden.
- Häll detta över köttet och löken och rör runt lite.
In i ugnen ca 40 minuter. Rör om ibland och du kanske får lägga på folie på slutet.
Publicerat den
6 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar