Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulans vita glöggbollar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 35 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Min man älskar de här:) Mina småsyskon har en stående beställning på att de ska finnas när de kommer hem till jul. Nu kommer en bild på dem också. Fast de ser ju mer lila ut p g a blåbärsglöggen:) Jag har även gjort bruna med fin riven mörk choklad i, blev jättebra:)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv chokladen i en mandelkvarn.
  2. Blanda allt utom pärlsockret. Smaka av smeten när du tillsatt glöggen. Alla glöggar är olika starka. Jag brukar använda en hemmagjord blåbärsglögg som är ganska koncentrerad i smaken. OBS! Den är alkoholfri, vet ej hur dessa smakar med glögg med alkohol.
  3. Ställ bollarna i kylen i 5 minuter. Rulla dem sen i pärlsockret.
  4. Förvara i kyl eller frys, om de hinner komma dit. Mina brukar inte hinna det.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • EmmaHellberg 26 november 2012

    Suuuupergoda! Kan varmt rekommenderas till adventsminglet! ;-)

  • rallysmulan 26 november 2012

    Tack för det omdömet:) Kul att dom blev uppskattade.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.