Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj

 
Skriv ut

Vad vore livet utan en riktigt god smulpaj med äpplen eller rabarber.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225 grader. Skala, kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor. Lägg i smord ugnssäker form. Strö över socker och kanel eller citronrasp.
  2. Blanda ihop smuldegen och strö över äpplena.
  3. Grädda 20 minuter i mitten av ugnen. Om du använder rabarber istället för äpplen ta 1 dl socker blandat med 1 msk potatismjöl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.