Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med äpple, havregryn och kanel

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Den här smulpajen fick vi lära oss på hemkunskapen i skolan, och den görs flitigt hemma hos mig också.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen på 225°. Skala och klyfta äpplena. Smörj en liten ugnsform och lägg i klyftorna. Strö över socker och kanel. Blanda margarin, vetemjöl och havregryn i en bunke och fördela sedan över äpplena. Grädda i ugnen i ca 15 minuter. Servera med vaniljsås eller vispgrädde.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Wiola 19 oktober 2009

    Har gjort den i dag , bjöd mina två barnbarn till mellanmål tog slut på en gång. Den blev super. Wiola

  • Pyttipanna72 19 augusti 2010

    Den va sååå mega god. =)

  • _yggdrasil_ 8 oktober 2012

    Torr och smaklös

  • stefan_persson_969 22 november 2014

    Ska göra den med mina polare idag ;) får se om den blir skandalös

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.