Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med äpple och marschmallows

 
Skriv ut

En god paj gör vem som helst på gott humör. Hur gott låter inte detta recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret till botten och låt det svalna. Rör ihop det med krossade digestivekex till en massa och tryck ut den i botten av en smord pajform. Skär äpplena tunt och placera ut dem i tre lager i formen. Blanda ihop kanel och socker i en skål och strö ut över äpplena.
  2. Nyp ihop havregryn, mjöl och smör tillen grynig massa och strö ut den som topping, hela pajen skall täckas. Placera ut marschmallowsen och avsluta med att ringla honung över. Grädda i ugnen på 175 grader i ca 25-30 minuter.
  3. Servera med glass eller vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.